NIEUWS VAN ATALANTA


Bevat: nieuwe en toekomstige uitgaven, agenda (boekenmarkten enzo), allerlei.

(Laatst bijgewerkt: 31-01-2017)

Naar beginpagina Atalanta

Agenda

Atalanta is regelmatig te vinden op boeken- en informatiemarkten. We nemen meestal veel van onze uitgaven mee (boeken, muziek, spelletjes, kaarten enzovoort). Soms geven we workshops of lezingen. Heel af en toe laten we ergens onze muziek horen. Dit is onze agenda voor de komende tijd:

- Op 11 en 12 maart hebben we een kleine stand in de jaarbeurs bij VeggieWorld. We delen de stand met Jelena Lobke Flau (veggie art)

Het beste voor de aarde

Eindelijk weer in voorraad! De eerste druk was van 1989.
Dit is een gewijzigde heruitgave. Aan de strekking is niets veranderd, en ook staan alle plaatjes er weer in! Wel iets ingekort: van 237 naar 189 bladzijden. Voor kinderen van alle leeftijden: het moeilijkste kinderboek van altijd. Over waarheid, milieu, dieren, en waarom je een neus hebt!

Kadopakket

Wie graag gratis wat boeken ontvangt, ofwel voor zichzelf, ofwel om een ander kado te geven kan hierover contact opnemen. Tegen verzendkosten sturen we je wat op. Schroom niet. Een aantal van onze boeken komen hiervoor in aanmerking. De kadootjesekonomie is vaker mogelijk dan je denkt!

In prijs verhoogd/verlaagd

- Alle spellen zijn nu 9,95 (maar de verzendkosten hebben we verlaagd, dus voor het bestellen bij Atalanta maakt het niet veel uit).
- La ludo de la nuda vero (de esperantoversie van dit spel) is nu voor slechts 5 euro (plus 2,20 verzendosten) te bestellen.

Anarchy, what's that?

Een aantal Atalanta-uitgaven zijn onlangs in het Engels vertaald. Hier alvast een van de 'tisdatjes'. De plaatjes worden nog aangepast, maar de tekst is al te lezen: Anarchy, what's that?Naar beginpagina Atalanta