terug naar de beginpagina
bestelgegevens, zie ook onderaan deze pagina

FOTOGRAFIE

Naast vormgeven, letterontwerpen en beeldende kunst maakt Weia ook foto's. Een klein aantal hebben we gepubliceerd.

Onze boeken en brochures zijn geschreven voor volwassenen, jongeren en kinderen van verschillende leeftijden. Ze staan in chronologische volgorde, de nieuwste uitgave staat bovenaan. Onderaan staat de eerste uitgave uit 1983. Onze teksten verouderen niet snel, dus kijk zeker ook verder naar beneden! De vormgeving is meestal van Weia, ook zijn vrijwel alle boeken gezet uit ons eigen font, de 'Atalanta'.
Bij uitverkochte boeken is de tekst blauw.
Klik op [meer] of een plaatje van een omslag om naar een pagina te gaan met extra informatie, citaten, plaatjes en recensies. Je kunt ook op een van de [etiketten tussen vierkante haakjes] klikken om op een pagina van verwante boeken te komen. De verwantschap is soms sterk, soms minder.
Te verkrijgen via de boekhandel, of rechtstreeks bij ons.

NEUSGAT EN ANDERE VERHALEN

door Weia Reinboud
Licht tot zwaar absurde verhaaltjes door Weia Reinboud, over Houtkwast, Snavel, Kuiltje, een onhoorbare grinnik en nog veel meer, over wezens die helemaal niet kunnen bestaan maar toch herkenbaar zijn. Met foto's erbij die nergens iets mee te maken hebben. Kleurenfoto's van muren, deuren en korstmossen.32 bladzijden, 20x14 cm, € 6,00; 2015, geen ISBN, alleen bij ons verkrijgbaar
[meer] [literatuur] [foto's]

ROME

door Weia Reinboud
Katern met foto's van Rome zoals je ze niet gewend bent. Geen toeristische plaatjes, maar abstract aandoende afbeeldingen. Oud en vervallen, muren met geschiedenis, vaak uit de Romeinse tijd, juist ook van buiten de paden waar de toeristen samendrommen.

16 bladzijden, 26x21 cm, € 8,00; 2014, geen ISBN, alleen bij ons verkrijgbaar
[meer] [foto's]De uitgaven van ATALANTA (vaak zelf vervaardigd, altijd op milieupapier) zijn te bestellen via de post (schrijf ons een briefje met je bestelling, vinden we altijd leuk, en we sturen het zo snel mogelijk met de rekening), of via e-mail (vergeet je postadres niet te vermelden!). Let op: alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Betalen kan na ontvangst van wat je besteld hebt; graag met vermelding van het factuurnummer.

ATALANTA
Simon Bolivarstraat 87, 3573 ZK, Utrecht
E-mail: atalanta (apenstaartje) at-A-lanta (punt) nl

naar de beginpagina van Atalanta